Warm en gezellig

De dagen worden steeds korter en de wintertijd is ingegaan. De gezelligste tijd van het jaar is aangebroken. Zomerse drankjes maken plaats voor een heerlijke pot thee en in het weekend ruikt het huis naar zelfgemaakte appeltaart of misschien wel naar pepernoten. Het thema van deze nieuwsbrief is dan ook warmte en gezelligheid. Maak van de gure herfst een gezellige tijd!

Wie gelukkig wil zijn, moet thuis blijven.
Pablo Picasso

Bakken

Heel Nederland is aan het bakken geslagen en ook bij Thee & Kruid kun je terecht voor heerlijke smaakmakers. Een appeltaart met kaneel smaakt en ruikt heerlijk. Ook mijn koekkruiden enspeculaaskruiden zijn populair. Bak de heerlijkste speculaas en kruidkoek of maak gezellig samen pepernoten. Niets is gezelliger dan thuiskomen (of visite ontvangen) in een huis dat heerlijk naar zelfgemaakt lekkers ruikt!

Bezoek me op de markt of plaats een bestelling in mijn gebruiksvriendelijke webwinkel.

Inspiratie nodig? Klik HIER voor een recept voor heerlijke Oud Hollandse pepernoten.

Koukleum?

Heb jij het snel koud en kruip je ’s-avonds het liefst onder een warme plaid? Trakteer jezelf dan eens op een lekkere kop thee met gember. De weldadige warmte van gember verdrijft de kou. Kies voor mijn pittige Hot Shot-thee  of geniet van de wat zachtere Bio Sparkling Ginger thee  Ook kan je losse gember aan een theesmaak naar keuze toevoegen.

Koken met “warme” kruiden kan ook. Gember kan aan diverse gerechten worden toegevoegd.  Gebruik ook bijvoorbeeld knoflook, venkel, komijn, of nootmuskaat.

Foto: Hot Shot

Nieuwe producten

Ik heb de volgende, zeer smakelijke, producten aan mijn assortiment toegevoegd:

Rommelkruid Bruin
China Jasmijn Chung Hao (thee)
Kroket kruiden
Macaroni kruiden gemalen
Mosterdzaad bruin
Open haard romance
Melissablad grof
Pepersteak

 

Deze producten zijn zowel bij mij op de markt als in de webwinkel verkrijgbaar. Mis je nog iets? Laat het me gerust weten!

 

Facebook

Ruim 200 mensen volgen mij inmiddels op Facebook. Jij ook? Op mijn Facebook-pagina hou ik je op de hoogte van de laatste nieuwtjes!

Webwinkel

Heb je al eens een kijkje in mijn overzichtelijke webwinkel genomen? Wie geen tijd heeft om naar de markt te gaan, kan op elk gewenst tijdstip heerlijke thee en smakelijke kruiden inslaan. Er worden regelmatige nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd. Alles wordt keurig verpakt en zo snel mogelijk verzonden. Handig toch!

Markten

Bezoek mij op de volgende markten:

Dinsdag              Doetinchem – Marktplein naast Gemeentehuis – Van 8:30 tot 13:00 uur.
Woensdag          Putten – Kerkplein – Van 08:00 tot 13:00 uur.
Vrijdag                Bennekom – Marktplein – Van 8:00 tot 13:00 uur.

Hier kunnen ook, indien je dat tijdens jouw bestelling aangegeven hebt, bestellingen uit de webwinkel opgehaald worden. Ben je niet in de gelegenheid mij op een markt te bezoeken? Bestel dan heel eenvoudig thee en/of kruiden in mijn webwinkel!

In de volgende nieuwsbrief komen nieuwe, interessante weetjes aan bod en houd ik je op de hoogte over nieuwe producten. Natuurlijk mag je deze nieuwsbrief naar vrienden en familie doorsturen. Graag zelfs. Blijf me volgen, ook op Facebook, en word een echte thee- en kruidenexpert!

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.