Stampen, inmaken en smullen!

De zomer is nu echt voorbij. De regen tikt regelmatig tegen de ramen en het wordt steeds sneller donker. Zullen er nog een paar warme nazomerdagen komen? Deze tijd van het jaar heeft ook iets gezelligs. De gordijnen gaan vroeger dicht en de kaarsjes kunnen weer aan. En… het is ook weer tijd voor stamppot! Heb jij al een heerlijke stamppot op tafel gezet? In deze nieuwsbrief lees je hoe je jouw zelfgemaakte stamppot nóg smakelijker kunt maken.

 

Stamppotten


Nu het zomerzonnetje steeds vaker voor een herfstbui plaatsmaakt, kunnen de stamppotten weer op tafel. Varieer en experimenteer met verschillende ingrediënten en maak jouw gerechten uniek! Breng deze heerlijke maaltijden op smaak met bijvoorbeeld hacheekruiden en hutspotkruiden. Deze zorgvuldig samengestelde kruidenmixen zorgen ervoor dat iedereen zal smullen van jouw zelfgemaakte maaltijd. Koop ze bij mij op de markt of surf naar mijn webwinkel:

Zelf groenten inmaken 


Zelf groenten inmaken is niet zo moeilijk als je denkt! Op internet zijn tal van handige websites te vinden waar het inmaken op begrijpelijke wijze wordt uitgelegd. Ook zijn er complete handboeken te koop en vaak zijn familieleden, vrienden of buren maar al te graag bereid hun inmaaktechnieken met jou te delen. Mijn smakelijke inmaakkruiden worden veel bij het inmaken van groenten gebruikt. Vraag ernaar op de markt of bestel ze in mijn webwinkel!

Stoofpeertjes

Bijna iedereen is dol op stoofpeertjes en de afgelopen weken is er veel vraag naar mijnkaneelpijpjes geweest. Deze populaire smaakmaker voegt een heerlijke smaak aan de peertjes toe. Verder wordt veel gebruik gemaakt van perenrood wat uit suiker en kleurstoffen bestaat. Wist je dat bessensap een heerlijk en veel gezonder alternatief vormt? Probeer het eens, het eindresultaat is verrukkelijk!

Nieuwe producten

Regelmatig vul ik mijn assortiment met nieuwe producten aan. De afgelopen weken heb ik de volgende producten toegevoegd:

Open haard romance
Mosterdzaad bruin
Macaroni kruiden gemalen
Kroket kruiden
China Jasmijn Chung Hao
Hibiscus
Paardenbloemkruid
Vlozaad
Rommelkruid bruin
Guldenroede
Melisseblad grof
Pepersteak
St. Janskruid
Oost Friese bladmelange

Deze producten zijn zowel bij mij op de markt als in de webwinkel verkrijgbaar. Mis je nog iets? Laat het me gerust weten!

Webwinkel

Heb je al eens een kijkje in mijn webwinkel genomen? Wie geen tijd heeft om naar de markt te gaan, kan op elk gewenst tijdstip heerlijke thee en smakelijke kruiden inslaan. Alles wordt keurig verpakt en zo snel mogelijk verzonden. Handig toch!

Markten

Bezoek mij op de volgende markten:

Dinsdag               Doetinchem – Marktplein naast Gemeentehuis – Van 8:30 tot 13:00 uur.
Woensdag           Putten – Kerkplein – Van 08:00 tot 13:00 uur.
Vrijdag                 Bennekom – Marktplein – Van 8:00 tot 13:00 uur.

Hier kunnen ook, indien je dat tijdens jouw bestelling aangegeven hebt, bestellingen uit de webwinkel opgehaald worden. Ben je niet in de gelegenheid mij op een markt te bezoeken? Bestel dan heel eenvoudig thee en/of kruiden in mijn webwinkel !

In de volgende nieuwsbrief komen nieuwe, interessante weetjes aan bod en houd ik je op de hoogte over nieuwe producten. Natuurlijk mag je deze nieuwsbrief naar vrienden en familie doorsturen. Graag zelfs. Blijf me volgen, ook op Facebook, en word een echte thee- en kruidenexpert!

---

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.