Smaakvol december

De gezelligste maand van het jaar is weer aangebroken. Sommigen hebben misschien de kerstboom al neergezet, anderen gaan dat binnenkort doen. Zijn de kerstkaarten al geschreven en verstuurd? In december laten we onze vrienden en familie eens extra weten dat we om ze geven.

In december genieten we van knusse momenten met familie en vrienden. Naast een gezellig versierd huis mogen heerlijke maaltijden en lekkere koekjes natuurlijk niet ontbreken. In deze nieuwsbrief geef ik een aantal smakelijke tips zodat deze decembermaand onvergetelijk wordt. Ik wens iedereen alvast heerlijke feestdagen toe!

Nieuwe verkoopwagen

Sinds enkele weken ben ik de trotse bezitter van een eigen verkoopwagen. Ik heb speciaal voor een vrolijke, rode kleur gekozen zodat iedereen mij makkelijk op de markt kan vinden. De komende tijd wordt de verkoopwagen nog verfraaid met onder andere een bedrijfslogo. Ik ben reuze blij met mijn nieuwe aanwinst!

Lekkere theesmaken voor de feestdagen

Bij feestelijke dagen hoort ook een feestelijke thee! Kies bijvoorbeeld voor de volgende smaken:

Feest thee

Kir Royal thee

Open haard romance

Rooibos Aardbei-Room

Samen koekjes bakken

Niets is gezelliger dan samen koekjes bakken voor de feestdagen. Om uit te delen of om lekker zelf op te knabbelen. Of je nu 8 tot 80 bent: iedereen is dol op koekjes!

Klik HIER voor een leuk recept voor zandkoekjes. Je kunt er ook voor kiezen de cacaopoeder uit het recept weg te laten en een eigen ingrediënt toe te voegen. Kies bijvoorbeeld voor anijszaad,cardamom, kaneel, gember, speculaaskruiden, of koekkruiden! Versier de koekjes naar wens, met bijvoorbeeld glazuur, of serveer ze naturel.

Wat ook heel leuk is, is om zelf een kruidenmengsel te maken. Van Lekker & Simpel mag ik het volgende recept voor speculaaskruiden met jullie delen:

Benodigdheden:

·        30 gram kaneel

·        10 gram kruidnagelenpoeder

·        10 gram nootmuskaat

·        5 gram witte peper

·        5 gram anijszaad

·        5 gram korianderzaad

Bereidingswijze:

Meng alle specerijen door elkaar en doe de speculaaskruiden in een klein potje.

Nieuwe producten

Ook de afgelopen maand heb ik weer een aantal nieuwe producten aan mijn assortiment toegevoegd. Heb jij ze al geprobeerd? Bezoek me op de markt of maak het jezelf makkelijk en bestel ze in mijn webwinkel.

Gember Chai
Multi-use tea filter groot
Passievruchten thee
Rozen thee
Hamburgerkruiden
Zalmkruiden
Oriëntaalse Chai
Glühweinkruiden

Actie webwinkel

De decembermaand is voor velen een dure maand. Daarom heb ik een leuke webwinkel-aanbieding voor je! Een cadeautje van mij, voor jou.

Markten

Bezoek mij op de volgende markten:

Dinsdag               Doetinchem – Marktplein naast gemeentehuis – Van 8:30 tot 13:00 uur.
Woensdag           Putten – Kerkplein – Van 08:00 tot 13:00 uur.
Vrijdag                 Bennekom – Marktplein – Van 8:00 tot 13:00 uur.
NIEUW:
Zaterdag             Doetinchem – Aan de zijkant van het gemeentehuis – Van 9.00 tot 17.00 uur.

Hier kunnen ook, indien je dat tijdens jouw bestelling aangegeven hebt, bestellingen uit dewebwinkel opgehaald worden. Ben je niet in de gelegenheid mij op een markt te bezoeken? Bestel dan heel eenvoudig thee en/of kruiden in mijn webwinkel !

In de volgende nieuwsbrief komen nieuwe, interessante weetjes aan bod en houd ik je op de hoogte over nieuwe producten. Natuurlijk mag je deze nieuwsbrief naar vrienden en familie doorsturen. Graag zelfs. Blijf me volgen, ook op Facebook, en word een echte thee- en kruidenexpert!

Thee & Kruid wenst iedereen gezellige feestdagen en een smakelijk 2016 toe!

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.