Positieve berichten en blauwe thee

Vol trots kan ik je vertellen dat het nog steeds erg goed met Thee & Kruid gaat. Inmiddels heb ik een fijne vaste klantenkring opgebouwd en melden zich wekelijks nieuwe klanten. Ook de webwinkel begint steeds meer bekendheid te krijgen. Mijn vertrouwde producten worden regelmatig aangevuld met nieuwe vondsten. Daarbij kan ik jouw hulp goed gebruiken! Verderop in deze nieuwsbrief vind je een oproepje. Ook besteed ik aandacht aan een aantal bijzondere inwoners van Dinxperlo en doe ik verslag van mijn bezoekje aan de jaarmarkt van Deventer.

Ik wens je veel leesplezier toe!

Goede Vrijdag

Ondanks mijn niet zulke goede ervaringen op jaarmarkten en braderieën – omdat mensen dan eerder andere producten kopen – heb ik toch weer eens een poging gewaagd. Op Goede Vrijdag stond ik op de jaarmarkt van Deventer en… wat was het leuk!

Van collega’s had ik al gehoord dat er veel bezoekers op deze jaarmarkt af zouden komen en daarom had ik een vriend meegenomen. Het was inderdaad druk dus het was fijn dat hij me kon helpen.

Mensen kopen als ze een dagje uit zijn niet zo snel een zakje kruiden maar voor mijn thee was volop belangstelling. Om het extra feestelijk te maken, had ik een leuke winactie bedacht. In mijn kraam stond een weckpot vol met de groene thee De Glimlach van de Mona Lisa. Iedereen die dat leuk vond mocht raden hoeveel gram thee er in de pot zat. Het juiste antwoord was 397 gram.

Selma uit Deventer zat het dichts bij het juiste antwoord. Zij heeft de pot Mona Lisa-thee gewonnen. De prijs is inmiddels verstuurd. Selma kan de komende tijd heel wat kopjes heerlijke thee drinken!

Gefeliciteerd met jouw prijs, Selma!

Markt Dinxperlo

Zoals jullie weten sta ik helaas niet meer op de markt in Dinxperlo. Ik vond het erg vervelend om afscheid van mijn trouwe klanten te moeten nemen maar gelukkig word ik op de markt in Doetinchem regelmatig door mensen uit Dinxperlo bezocht.

Ik vind het heel bijzonder dat mensen speciaal vanuit Dinxperlo naar Doetinchem komen om mijn kraam te bezoeken. Ik wil dan ook van de gelegenheid gebruik maken om deze klanten hier bij deze heel hartelijk voor te bedanken.

.

Oproepje

Op de verkoopwagen heb ik nog wel wat ruimte voor nieuwe producten over. Omdat de klant koning is, is jouw mening heel belangrijk voor mij. Mis je nog een product of heb je een leuke tip voor mij? Ik hoor het graag! Ook als je online kruiden en/of thee bij mij bestelt, zijn jouw ideeën van harte welkom.

Nieuw: Blauwe vlinder thee

In Thailand wordt de prachtige en bijzonder smaakvolle “Blauwe vlinder thee” gemaakt. Deze thee bestaat uit met de hand geplukte kittelbloemen, die een prachtige blauwpaarse kleur hebben en tot de vlinderbloemenfamilie behoren. Na het plukken worden de bijzondere bloemen gedroogd. De uiteindelijke thee die ontstaat is vrij van toevoegingen. Puur natuur dus!

Blauwe thee (ook wel Oolongthee genoemd) is een ontspannende thee met een unieke, prettige smaak die veel theedrinkers uitermate bevalt.

Nieuwe producten

Ook de afgelopen maand heb ik weer nieuwe producten aan mijn assortiment toegevoegd. Deze producten zijn zowel op de markt als in de webwinkel verkrijgbaar.

China Pai Mu Than superior https://www.thee-en-kruid.nl/shop/thee/china-pai-mu-than-superior/
Rijstebrij (thee) https://www.thee-en-kruid.nl/shop/thee/rijstebrij/
Theezakjes Curcuma https://www.thee-en-kruid.nl/shop/thee/theezakjes-curcuma/
Maanzaad blauw https://www.thee-en-kruid.nl/shop/muesli/maanzaad-blauw/
Blauwe vlinder thee   https://www.thee-en-kruid.nl/shop/thee/blauwe-vlinder-thee/

Webwinkel

Steeds meer mensen weten mijn webwinkel te vinden. Heb jij al eens een kijkje genomen? Handig voor als je even geen tijd of mogelijkheid hebt om me op de markt te bezoeken!

Markten

Bezoek mij op de volgende markten:

Dinsdag              Doetinchem – Marktplein naast gemeentehuis – Van 8:30 tot 13:00 uur.
Woensdag          Putten – Kerkplein – Van 08:00 tot 13:00 uur.
Zaterdag             Doetinchem – Aan de zijkant van het gemeentehuis – Van 9.00 tot 17.00 uur.

Volgende nieuwsbrief

In de volgende nieuwsbrief komen nieuwe, interessante weetjes aan bod en houd ik je op de hoogte over nieuwe producten. Natuurlijk mag je deze nieuwsbrief naar vrienden en familie doorsturen. Graag zelfs. Blijf me volgen, ook op Facebook, en word een echte thee- en kruidenexpert.

Tot snel!