Nooit meer een saai ontbijt!

Heerlijk, de zomertijd is ingegaan! ’s Avonds is het weer langer licht en de lente komt nu echt op gang. Het is leuk om te zien hoe de natuur weer tot leven komt. Ook Thee & Kruid bloeit op. Het eerste jaar zit er ruimschoots op en ik kan stellen dat Thee & Kruid een goede start heeft gemaakt. Ik ben blij met mijn trouwe en nieuwe klanten. Onlangs voegde ik de productgroep bonen aan mijn assortiment toe en sinds vorige week kun je bij mij ook voor heerlijke muesli terecht. Er is iets bijzonders met deze muesli aan de hand, daarover verderop in deze nieuwsbrief meer.

 Veel leesplezier gewenst!

---

Nieuwe schrijf van vijf

Het zal je niet ontgaan zijn dat de alom bekende schijf van vijf is vernieuwd. Het dient als handige richtlijn voor iedereen die gezond wil eten. Interessant om te lezen is dat wordt aanbevolen om wat minder vlees te eten en het door peulvruchten te vervangen. Koffie, thee en water zijn aangemerkt als de beste vochtleveranciers. Met theesmaken kun je eindeloos variëren. Maak van 2016 een jaar waarin je jouw favoriete smaken kiest! Vertel me op de markt gerust welke smaken je lekker vindt. Ik zal je dan helpen met het kiezen van een bijpassende theesmaak.

Lees het hele artikel van het voedingscentrum HIER.

Wanneer we een slokje thee nemen zijn we op weg naar rust” 

 Alexandra Stoddard

Muesli

Wil jij graag precies weten wat je eet? Vanaf nu kun je elke dag ontbijten of lunchen met een muesli die je helemaal zelf hebt samengesteld. Jij verdient een maaltijd die helemaal past bij jouw wensen en voorkeuren!

Begin met een basismuesli of havervlokken (die beide uiteraard ook bij mij te verkrijgen zijn) en kies daarna zelf welke producten je aan jouw maaltijd toe wilt voegen. Zo eenvoudig is het! Je kunt zelf kiezen met welke hoeveelheid extra’s je jouw maaltijd wilt verrijken. Ik heb de volgende, smakelijke toevoegingen voor je geselecteerd:

• Zonnebloempitten

• Cashewnoten

• Amandelen

• Amandelmeel

• Abrikozen

• Dadels gehakt

• Vijgen gehakt

• Mango stukjes

• Tropisch fruit st.

• Cacao nibs

• Hazelnoten

• Cocos

• Gember stukjes

• Pompoenpitten

• Medjool dadels

Uiteraard zijn alle producten ook in mijn webwinkel verkrijgbaar.

Maak van jouw ontbijt de leukste en lekkerste maaltijd van de dag!

Nieuwe producten

Naast het toevoegen van een compleet nieuwe productlijn heb ik ook de bestaande productlijnen uitgebreid. De volgende producten zijn nu ook bij mij verkrijgbaar:

Chilipeper gemalen
Chilipoeder extra hot

Cajun kruiden

Markt Bennekom

Onlangs heb ik voor de laatste keer op de markt in Bennekom gestaan. Ik heb een fijne tijd op deze markt gehad en ik bedank mijn trouwe klanten uit Bennekom bij deze heel hartelijk voor het prettige contact.

Woon je in Bennekom of omgeving en wil je mijn producten graag blijven gebruiken? Maak dan gebruik van mijn handige webwinkel!

Webwinkel

Steeds meer mensen ontdekken het gemak dat mijn webwinkel biedt. Kies en koop jouw favoriete producten gewoon thuis, achter de computer! En dat alles op een tijdstip dat jou het beste uitkomt. Ik pak alles keurig voor je in en stuur het zo snel mogelijk naar je op.

Markten

 Bezoek mij op de volgende markten:

Dinsdag                Doetinchem – Marktplein naast gemeentehuis – Van 8:30 tot 13:00  uur
Woensdag           Putten – Kerkplein – Van 08:00 tot 13:00 uur.
Zaterdag              Doetinchem – Aan de zijkant van het gemeentehuis – Van 9.00 tot 17.00 uur.

Hier kunnen ook, indien je dat tijdens jouw bestelling aangegeven hebt, bestellingen uit de webwinkel opgehaald worden.

Volgende nieuwsbrief 

In de volgende nieuwsbrief komen nieuwe, interessante weetjes aan bod en houd ik je op de hoogte over nieuwe producten. Natuurlijk mag je deze nieuwsbrief naar vrienden en familie doorsturen. Graag zelfs. Blijf me volgen, ook op Facebook, en word een echte thee- en kruidenexpert.

Tot snel!