Honey, honey, honey

Honey, honey, honey

 

Thee en Kruid blijft je verrassen met nieuwe producten en handige tips. Hierbij ontvang je de mei-nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws over Thee en Kruid. Lees alles over de heerlijke honing die bij mij verkrijgbaar is en ontdek hoe gezond brandnetel is. Na het lezen van deze nieuwsbrief ben jij weer volledig op de hoogte!Een zoete verrassingNaast thee, kruiden en accessoires verkoop ik ook heerlijke honing. Op mijn Facebook-pagina heb ik al geschreven over de heerlijke bloemenhoning, tijmhoning en heidehoning die in mijn kraam te verkrijgen zijn en nu heb ik daar nog iets bijzonders aan toegevoegd. Het is… tromgeroffel… walnotenhoning! Het ziet er niet alleen heerlijk uit, het smaakt verrukkelijk!
Zout of geen zout?Tegenwoordig is het voor veel mensen van belang om goed op het zoutgebruik te letten. Daarom staat vanaf nu bij alle gemengde kruiden de samenstelling vermeld. Op deze manier kun je heel makkelijk nagaan of het product wel of geen zout bevat. Handig!Nieuw product Regelmatig voeg ik nieuwe producten aan mijn assortiment toe. Zo is er nu ook lekkere rooibos bosvruchtenthee te verkrijgen met daarin onder andere ananas , appel, papaya, rozenbottel en korenbloembloesem.
Brandnetelthee: nóg gezonder dan je denkt! Steeds meer mensen beginnen de dag met een kopje brandnetelthee en dat is niet verwonderlijk want dit groene plantje is goed voor je!Brandnetelthee heeft een positieve invloed op de gezondheid. Het zuivert het bloed en bevordert de doorbloeding. Daarnaast is het een goed middel tegen een hoge bloeddruk. Brandnetelthee heeft een positieve invloed op maag, darmen, nieren, lever en galblaas. Het zit boordevol ijzer en helpt daarom ook tegen vermoeidheid en bloedarmoede. Huidklachten als acne, huiduitslag, huidzweren en psoriasis verminderen. Zelfs hooikoortsklachten nemen af. Een andere prettige bijkomstigheid van het drinken van brandnetelthee is dat het goed voor het haar is. Het bestrijdt haaruitval en bevordert de haargroei. 

Bovenstaande opsomming vormt al genoeg reden om brandnetelthee te gaan drinken maar er is meer. Brandnetelthee helpt ook tegen gewrichtsklachten, diabetes en botontkalking. Ook verzacht het menstruatieklachten. Alsof dat nog niet genoeg is verhoogt het ook de weerstand, doodt het bacteriën en voorkomt het een slechte adem.

 

Brandnetelthee smaakt ook nog eens prima dus waar wacht je nog op?! Bestel vandaag nog brandnetel in mijn webwinkel of spoedt je naar mijn marktkraam!

Markten

Bezoek mij op de volgende markten:

Dinsdag            Doetinchem (Marktplein naast Gemeentehuis) 8.30- 13.00
Woensdag          Dieren (Ericaplein) 8.30 – 12.30 uur
Zaterdag             Veenendaal (Centrum)  Zomer:  9.00 – 17.00 uur. Winter  9.00 – 16.00 uur.

Hier kunnen ook, indien je dat tijdens jouw bestelling aangegeven hebt, bestellingen uit de webwinkel opgehaald worden. Ben je niet in de gelegenheid mij op een markt te bezoeken? Bestel dan heel eenvoudig thee en/of kruiden in mijn webwinkel !

 

In de volgende nieuwsbrief komen nieuwe, interessante weetjes aan bod en houd ik je op de hoogte over nieuwe producten. Natuurlijk mag je deze nieuwsbrief naar vrienden en familie doorsturen. Graag zelfs. Blijf me volgen, ook op Facebook, en word een echte thee- en kruidenexpert!

Opzeggen – Je abonnement bewerken✉ E-mail : info@thee-en-kruid.nl
☏ Tel. : +31 6 24 49 66 88 (beperkt bereikbaar, spreek uw bericht in)

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.