Het barbecue-seizoen gaat bijna van start!

 

Eindelijk, de zomer is begonnen! Binnenkort breekt er eindelijk barbecue-weer aan! Wist je dat je bij Thee en Kruid heel veel verrukkelijke producten voor een onvergetelijke barbecuemaaltijd in kunt slaan? Maak gebruik van het handige boodschappenlijstje verderop in deze nieuwsbrief! Ook lees je in deze nieuwsbrief welke nieuwe producten ik aan mijn assortiment heb toegevoegd, leer je hoe je een heerlijke smoothie met Green Lemon Sencha thee kunt maken en nog veel meer. Ik wens je veel leesplezier toe!
 !cid_D571DC7244CD4A40B4507EB1E8CE424A@Dieseltje (Custom)
Barbecue-boodschappenlijstjeMet de juiste kruiden maak je van elke barbecuemaaltijd een overheerlijk maal! Al deze producten zijn verkrijgbaar in de webwinkel. (Tip: maak gebruik van de handige zoekfunctie, rechts bovenaan) Alleen de honing niet, die kun je bij mij op de markt kopen.
 !cid_A80C18E02D58491C8FE5FF0BB482F83B@Dieseltje (Custom)
Smoothie met Green Lemon Sencha

Ben jij ook zo dol op de heerlijke Green Lemon Sencha thee? Varieer eens met dit smakelijke recept!Benodigdheden: Blender en T-Sac
– 200 gram bevroren frambozen
– 100 gram bevroren blauwe bessen
– 5 bevroren grote aardbeien
– 1 banaan
– 300 milliliter Green Lemon Sencha
– 150 ml soja melk
– 2 eetlepels honing

1. Bereid de Green Lemon Sencha in de T-Sac met 2,5 gram thee op 300 ml water van 80 graden mineraal arm water en laat dit 2 minuten trekken.
2. Doe alle overige ingrediënten in de blender en voeg hier de thee aan toe zodra deze getrokken is.

 !cid_BF1E9D43DC534A0EACFEE366FA08B2BA@Dieseltje (Custom)

Nieuwe producten

 

De afgelopen maand hebben jullie op mijn Facebook-pagina kunnen zien dat ik heel wat nieuwe producten aan mijn assortiment heb toegevoegd. Hieronder staan alle nieuwe producten nog eens overzichtelijk vermeld:

 

• ·        Zeezout grof

• ·        Citroen thee

• ·        African Tiger

• ·        Knoflookgranulaat fijn

• ·        Citroenzuur

• ·        Sterrenmix thee zonder pepermunt

• ·        Detox kruiden

• ·        Dragonblad

• ·        Ontzurings thee

• ·        Rozenbottelschil

• ·        Vuurkruiden

 

Markt Bennekom

Op de vrijdag ben ik voortaan op de gezellige markt in Bennekom te vinden. Deze markt vindt elke vrijdag op het marktplein, naast de Oude Kerk, plaats en duurt van 08:00 tot 13:00 uur. Ik sta met veel plezier op deze markt maar helaas betekent het wel dat ik afscheid van de markt in Zevenaar heb moeten nemen. Ik wil al mijn klanten en collega’s uit Zevenaar bij deze heel hartelijk bedanken voor de fijne tijd. Gelukkig hoeven jullie mijn producten niet te missen! In mijn webwinkel staan alle vertrouwde artikelen klaar om naar jullie opgestuurd te worden. Ik hoop jullie allemaal snel op de markt of in mijn webwinkel te mogen verwelkomen!

 

Markten

Bezoek mij op de volgende markten:

Dinsdag              Doetinchem (Marktplein naast Gemeentehuis) 8.30- 13.00
Woensdag          Dieren (Ericaplein) 8.30 – 12.30 uur
Vrijdag               Bennekom (Marktplein) 08:00- 13.00

Hier kunnen ook, indien je dat tijdens jouw bestelling aangegeven hebt, bestellingen uit de webwinkel opgehaald worden. Ben je (eens) niet in de gelegenheid mij op een markt te bezoeken? Bestel dan heel eenvoudig thee en/of kruiden in mijn webwinkel !

 

In de volgende nieuwsbrief komen nieuwe, interessante weetjes aan bod en houd ik je op de hoogte over nieuwe producten. Natuurlijk mag je deze nieuwsbrief naar vrienden en familie doorsturen. Graag zelfs. Blijf me volgen, ook op Facebook, en word een echte thee- en kruidenexpert!

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.