Feestelijke korting

Nog eventjes en dan breken de feestdagen weer aan. Voor velen een drukke maar gezellige tijd. Omdat december naast een gezellige ook een dure maand is, trakteer ik je op een feestelijke korting. Print de bon verderop in deze nieuwsbrief uit en neem deze mee naar de markt.

Ik wens iedereen gezellige en smakelijke feestdagen toe!

Meta Boon,
Thee & Kruid

Oudejaarsdag niet in Doetinchem

Op zaterdag 31 december heb ik een dagje vrij. Ik sta dan niet op de markt in Doetinchem. Natuurlijk ben je voor die tijd én in het nieuwe jaar van harte welkom!

Korting

Print onderstaande bon uit (dit mag uiteraard ook in zwart-wit en in een kleiner formaat) en lever deze bij mij op de markt in voor een feestelijke korting op een feestelijke theesmaak. De rijke smaak van Sterrenmix<https://www.thee-en-kruid.nl/shop/thee/sterrenmix> is perfect voor de feestdagen.

Nieuwe producten

Ik heb een aantal heerlijke mueslismaken aan mijn assortiment toegevoegd. Laat je me weten welke smaak je het lekkerst vindt?

Wintermuesli<https://www.thee-en-kruid.nl/shop/muesli/winter-muesli/>
Fruitmuesli<https://www.thee-en-kruid.nl/shop/muesli/fruit-muesli/>
Notenmuesli<https://www.thee-en-kruid.nl/shop/muesli/noten-muesli/>

Webwinkel

December is voor veel mensen de drukste maand van het jaar. Lukt het je daarom niet om me op de markt te bezoeken? Plaats dan eens een bestelling in mijn webwinkel<https://www.thee-en-kruid.nl/> om tijd te besparen. Je hoeft de deur niet uit, mijn webwinkel is 24 uur per dag geopend. Ik pak jouw aankopen netjes voor je in en stuur ze zo snel mogelijk naar je op.

 

Markten

Bezoek mij op de volgende markten.:

Dinsdag               Doetinchem – Marktplein naast gemeentehuis – Van 8:30 tot 13:00 uur.
Woensdag           Putten (kerkplein): Van 8.00 – 13.00 uur
Vrijdag                 Dinxperlo  – Centrum – Van 12:00 tot 20:00 uur
Zaterdag              Doetinchem – Aan de zijkant van het gemeentehuis – Van 9.00 tot 17.00 uur. (31-12 afwezig)

Volgende nieuwsbrief

In de volgende nieuwsbrief komen nieuwe, interessante weetjes aan bod en houd ik je op de hoogte over nieuwe producten en ander nieuws dat ik met je wil delen. Natuurlijk mag je deze nieuwsbrief naar vrienden en familie doorsturen. Graag zelfs. Blijf me volgen, ook op Facebook<https://www.facebook.com/theeenkruid>, en word een echte thee- en kruidenexpert.

Tot snel!