De nieuwsbrief verhuist naar Facebook

Thee & Kruid heeft de afgelopen paar jaar flink aan de weg getimmerd. Er is een prachtig assortiment ontstaan, dat doorlopend wordt vernieuwd, en al heel wat mensen weten Thee & Kruid  op de markt en in de webwinkel te vinden.

Ik geniet met volle teugen van het persoonlijke contact dat op de markt maar ook via Facebook is ontstaan. Steeds meer mensen volgen de laatste nieuwtjes inmiddels via Facebook en daarom ben ik tot de conclusie gekomen dat de nieuwsbrief overbodig is geworden. Ik sta op de markt altijd voor u klaar om vragen over thee, kruiden en mijn andere producten te beantwoorden en ook via Facebook en mijn website ben ik goed te bereiken. Hoe leuk ik het ook vond om de nieuwsbrief voor u te maken, het is nog veel leuker om het contact op informele wijze via Facebook en persoonlijke ontmoetingen voort te zetten!

Mocht u nog geen lid van mijn Facebookpagina zijn, dan nodig ik u hierbij van harte uit om lid te worden. U vindt de pagina hier: https://www.facebook.com/theeenkruid

Tot snel op Facebook!

Met hartelijke groet,

Meta Boon, Thee & Kruid